همانطور که ذکر شد، یکی از دلایل اصلی کمردردها میتواند سرریز شدن حجم سموم در بدن باشد. اما واقعا رابطه بین سموم و کمر درد چیست؟! میدانید که کلیه ها شبیه فیلتر روغن خودروی شما بصورت دائم وظیفه جداسازی سموم از خون و تخلیه آن را بر عهده دارند.
زمانی که از این عضو با ارزش بیش از حد کار بکشید چه اتفاقی میافتد؟ بله این عضو دچار عدم تعادل میشود. اما چه عواملی باعث کار بیش از حد این هدیه الهی خواهند شد؟ دقیقا سموم! شاید باور کردنی نباشد اما بر اساس آمار، یک فرد آمریکایی بالغ بطور متوسط در سال حدود ۱۴ پاوند (تقریبا ۶.۳ کیلوگرم!!) مواد شیمیایی وارد بدن خود میکند.
این مواد بصورتهای مختلفی (نگهدارندهها- نوشیدنیهای مختلف- انرژی زاها- کافئین و…) وارد بدن میشوند و بسادگی موجبات خستگی و عدم تعادل کلیهها را فراهم میآورند. از رایج ترین و عادی ترین سمومی که در همه خانه ها یافت میشوند، قهوه و چای سیاه است.
راستی شما در روز چند لیوان قهوه یا چای سیاه مینوشید؟ کافئین موجود در این دو نوشیدنی برای بیمار شدن کلیه های عزیزتان کافی است. آنچه جالب توجه است اثرات جانبی کافئین است که بصورت اضطراب (نه آرام بخش!) افزایش اسیدیته خون (PH) و بهم خوردن تعادل برخی ارگانها و غده های بدن جلوه میکند. تا اینجا معلوم شد که برخی مواد غذایی میتوانند کلیه ها را نامتعادل کنند.
اما نکته مهم بعدی این است که عضلات Psoas که ستون فقرات را به لگن متصل میکند در همان مدار انرژیک که کلیه ها قرار دارند، واقع شده اند و این شبیه حالتی است که شما چند مصرف کننده را به یک پریز وصل کنید که تبعا در زمان اضافه بار، فیوز آن مدار خواهد سوخت. همین شرایط در بدن اتفاق میافتد و زمانی که مدار مشترک بدلیل عدم تعادل سایر اعضاء (مثل کلیه) سرریز Overload شد، عضلات کمر بطور قابل توجهی ضعیف میشوند و همین موضوع باعث بهم خوردگی تعادل نیروهای وارد بر ستون فقرات شده و میتواند عواقب بعدی مثل دردهای ناشی تحت فشار بودن اعصاب و یا ناهمراستایی ستوان فقرات را بدنبال خود ایجاد کند.
اینک میتوان پذیرفت که چرا یکی از علتهای کمر درد، میتواند ناشی از سمومی باشد که بطور روزانه وارد بدن ما میشوند.